INCI: PERSEA GRATISSIMA OIL, Avocado Oil, Avocado olie, Avocado Oleum, Oleum Avocado, Oleum Perseae, Persea Gratissima (Avocado) Oil
Deze lichtgroene olie, gewonnen uit het vruchtvlees van de avocado door middel van koude persing, bevat veel essentiële vetzuren en vitamine. Het emulgeert uitstekend, stimuleert de celregeneratie en is optimaal geschikt voor de verzorging van droge, schrale of barrièregestoorde huid.
Door het hoge gehalte aan Palmitoleïnezuur wordt avocado olie bijzonder goed vertragen en is daarmee bijzonder geschikt voor de verzorging van gevoelige of beschadigde huid. Het ondersteunt de vochtbalans van de huid en kan tegen uitdrogen beschermen. Bovendien verbetert avocado olie de werking van andere ingrediënten, omdat het vocht beter in de huid gehouden wordt en de huid daardoor beter ontvankelijk maakt voor verdere verzorging.
Avocado olie werkt kalmerend en hydraterend, het kan de celregeneratie en -productie stimuleren en daarmee de huid intensief beschermen en verzorgen. Avocado olie is daarom een waardevol ingrediënt voor alle cosmetica, maar is vooral ideaal voor droge, gebarsten of beschadigde huid.
Avocado olie is in gecertificeerde natuurcosmetica toegestaan.
INCI: PERSEA GRATISSIMA OIL, Avocado Oil, Avocado olie, Avocado Oleum, Oleum Avocado, Oleum Perseae, Persea Gratissima (Avocado) Oil
Deze lichtgroene olie, gewonnen uit het vruchtvlees van de...
meer informatie »
Fenster schließen
Avocado olie
INCI: PERSEA GRATISSIMA OIL, Avocado Oil, Avocado olie, Avocado Oleum, Oleum Avocado, Oleum Perseae, Persea Gratissima (Avocado) Oil
Deze lichtgroene olie, gewonnen uit het vruchtvlees van de avocado door middel van koude persing, bevat veel essentiële vetzuren en vitamine. Het emulgeert uitstekend, stimuleert de celregeneratie en is optimaal geschikt voor de verzorging van droge, schrale of barrièregestoorde huid.
Door het hoge gehalte aan Palmitoleïnezuur wordt avocado olie bijzonder goed vertragen en is daarmee bijzonder geschikt voor de verzorging van gevoelige of beschadigde huid. Het ondersteunt de vochtbalans van de huid en kan tegen uitdrogen beschermen. Bovendien verbetert avocado olie de werking van andere ingrediënten, omdat het vocht beter in de huid gehouden wordt en de huid daardoor beter ontvankelijk maakt voor verdere verzorging.
Avocado olie werkt kalmerend en hydraterend, het kan de celregeneratie en -productie stimuleren en daarmee de huid intensief beschermen en verzorgen. Avocado olie is daarom een waardevol ingrediënt voor alle cosmetica, maar is vooral ideaal voor droge, gebarsten of beschadigde huid.
Avocado olie is in gecertificeerde natuurcosmetica toegestaan.