• 15% welkomstkorting! Nieuwsbrief abonneren

Enantia Chlorantha

Bark_LINCI: Enantia Chlorantha Bark Extract, Enantia Chlorantha

Enantia Chlorantha is een plantaardig ingrediënt, dat uit de schors van afrikaanse bomen gewonnen wordt. Als actieve stof in cosmeticaproducten houdt het de huid in goede conditie en werkt het ontstekingsremmend.

INCI: Enantia Chlorantha Bark Extract, Enantia Chlorantha Enantia Chlorantha is een plantaardig ingrediënt, dat uit de schors van afrikaanse bomen gewonnen wordt. Als actieve stof in... meer informatie »
Fenster schließen
Enantia Chlorantha

Bark_LINCI: Enantia Chlorantha Bark Extract, Enantia Chlorantha

Enantia Chlorantha is een plantaardig ingrediënt, dat uit de schors van afrikaanse bomen gewonnen wordt. Als actieve stof in cosmeticaproducten houdt het de huid in goede conditie en werkt het ontstekingsremmend.

Filter sluiten
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!