Tocopherol Acetate

INCI: Tocopheryl Acetate,Tocopherol Acetat, Alpha-Tocopherylacetat, O-Tocopherolacetat, O-Tocopherylacetat, Vitamin E Acetat, DL-alpha Tocopheryl Acetat, D-Alpha-Tocopheryl Acetate, D-Alpha Tocopheryl Acetat, D-Tocopheryl Acetate, Tocopherol Acetate, Tocopheryl Acetate

Dit vitamine E derivaat is een waardevol ingrediënt in cosmetica. Het werkt zowel als antioxidant als ook als 'vanger' van vrije radicalen en beschermt daardoor de huid. Tocopheryl Acetat helpt schadelijke effecten op de huid door invloeden van buitenaf te vermijden en beschermt tegen vrije radicalen. Bovendien wordt het goed door de huid opgenomen en is in gecertificeerde natuurcosmetica toegelaten. 

INCI: Tocopheryl Acetate,Tocopherol Acetat, Alpha-Tocopherylacetat, O-Tocopherolacetat, O-Tocopherylacetat, Vitamin E Acetat, DL-alpha Tocopheryl Acetat, D-Alpha-Tocopheryl Acetate, D-Alpha... meer informatie »
Fenster schließen
Tocopherol Acetate

INCI: Tocopheryl Acetate,Tocopherol Acetat, Alpha-Tocopherylacetat, O-Tocopherolacetat, O-Tocopherylacetat, Vitamin E Acetat, DL-alpha Tocopheryl Acetat, D-Alpha-Tocopheryl Acetate, D-Alpha Tocopheryl Acetat, D-Tocopheryl Acetate, Tocopherol Acetate, Tocopheryl Acetate

Dit vitamine E derivaat is een waardevol ingrediënt in cosmetica. Het werkt zowel als antioxidant als ook als 'vanger' van vrije radicalen en beschermt daardoor de huid. Tocopheryl Acetat helpt schadelijke effecten op de huid door invloeden van buitenaf te vermijden en beschermt tegen vrije radicalen. Bovendien wordt het goed door de huid opgenomen en is in gecertificeerde natuurcosmetica toegelaten. 

Filter schließen
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Laatst bekeken artikel