Ceramide

INCI: GLYCOSPHINGOLIPIDS, Glycosphingolipide, Ceramide, Glycolipids

Glycosphingolipide zijn beter bekend als Ceramide. Ze houden de huid in goede staat, egaliseren en beschermen de huid. De huid wordt soepel en de lipide barrière verstevigt.

Glycosphingolipide zijn in gecertificeerde natuurcosmetica toegestaan.

INCI: GLYCOSPHINGOLIPIDS, Glycosphingolipide, Ceramide, Glycolipids Glycosphingolipide zijn beter bekend als Ceramide. Ze houden de huid in goede staat, egaliseren en beschermen de huid. De huid... meer informatie »
Fenster schließen
Ceramide

INCI: GLYCOSPHINGOLIPIDS, Glycosphingolipide, Ceramide, Glycolipids

Glycosphingolipide zijn beter bekend als Ceramide. Ze houden de huid in goede staat, egaliseren en beschermen de huid. De huid wordt soepel en de lipide barrière verstevigt.

Glycosphingolipide zijn in gecertificeerde natuurcosmetica toegestaan.

Filter sluiten
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!