• 15% korting! code: zomer
  • vanaf €40 tot en met 5 juli 2020
Aanbieding begint over:
Aanbieding eindigt over:

Serine

INCI: SERINE, Serin, serinum, 2-Amino-3-Hydroxy-Propionzuur, L-Serin, 2-Amino-3-hydroxypropanzuur

Serine als cosmetisch ingrediënt is een biotechnologisch geproduceerd, niet essentieel aminozuur, dat goed door de huid verdragen wordt. Serine zorgt ervoor dat het vocht in de huid vastgehouden wordt en stabiliseert daarbij ook nog de pH-waarde van de huid. Door de vochtvasthoudende eigenschappen wordt de huid in goede staat gehouden en ziet er gladder uit..

Serine is voor gecertificeerde natuurcosmetica toegelaten.

 

INCI: SERINE, Serin, serinum, 2-Amino-3-Hydroxy-Propionzuur, L-Serin, 2-Amino-3-hydroxypropanzuur Serine als cosmetisch ingrediënt is een biotechnologisch geproduceerd, niet essentieel... meer informatie »
Fenster schließen
Serine

INCI: SERINE, Serin, serinum, 2-Amino-3-Hydroxy-Propionzuur, L-Serin, 2-Amino-3-hydroxypropanzuur

Serine als cosmetisch ingrediënt is een biotechnologisch geproduceerd, niet essentieel aminozuur, dat goed door de huid verdragen wordt. Serine zorgt ervoor dat het vocht in de huid vastgehouden wordt en stabiliseert daarbij ook nog de pH-waarde van de huid. Door de vochtvasthoudende eigenschappen wordt de huid in goede staat gehouden en ziet er gladder uit..

Serine is voor gecertificeerde natuurcosmetica toegelaten.

 

Filter sluiten
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!