Onze RAU BB Creams: Ontdek het nieuwe, verbeterde recept

Ontdek de Beauty Report testwinnaar 2021: RAU BB Cream

Mijn absolute favoriet onder de BB Creams is een echte underdog. Het merk RAU is nog niet echt bekend, maar ik ben dol op hun BB Cream en gebruik hem bijna elke dag

 

Nu is de samenstelling van onze RAU BB Cream nog beter! Wat is er veranderd?

We zijn blij jullie te kunnen vertellen dat onze RAU BB crèmes nu volledig zonder siliconenoliën kunnen worden geproduceerd! We hebben er lang aan gewerkt en wilden niets minder dan de best mogelijke samenstelling voor je dagelijkse make-up. Nu kunnen we eindelijk met trots zeggen: we hebben het voor elkaar!

Waarom is BB Cream over het algemeen beter dan conventionele make-up?

BB creams zijn gewoon geweldig voor je huid! Terwijl make-up vaak uitdroogt, voedt de BB cream je huid met waardevolle, verzorgende en beschermende stoffen. Dit doet het enerzijds door de natuurlijke UV-filter en anderzijds door de actieve ingrediënten. Veel BB creams bevatten antioxidanten die de huid beschermen. Een superzachte en beschermde huid de hele dag door - klinkt niet slecht, maar is alle onaangename roodheid bedekt?

De getinte dagcrèmes zijn niet zo dekkend als een foundation - maar hebben toch voldoende dekking om onvolkomenheden en roodheid te camoufleren. Het product is super licht en romig. Daardoor is het aanbrengen kinderspel!

Bij BB Creams valt op dat er niet zoveel tinten zijn als bij make-up. Daar is een simpele reden voor: goed blenden zal de juiste BB Cream versmelten met uw huidskleur, zonder lelijke randen of een groot kleurverschil tussen het gezicht en de hals achter te laten. Pro-tip: koop een lichtere tint en de daaropvolgende donkere - dan kan je ze eenvoudig mengen, afhankelijk van het seizoen of de mate van bruining.

Hoe breng je BB Cream op de juiste manier aan?

Voordat je de BB Cream aanbrengt, moet je je gezicht grondig reinigen en lotioneren. Indien nodig kan je ook een serum aanbrengen. Laat dat dan minimaal twee minuten inwerken.

 bbcream-stap1-b

Stap 1

Doe de BB Cream op de rug van je hand. Dit betekent dat je niet al te grote hoeveelheden op één plaats hebt, maar gericht kunt werken.

 

 

 

 

 bbcream-stap2_B

Stap 2

Verdeel de BB Cream een beetje op je hand. Net als foundation kan je de BB Cream aanbrengen met een kwast, je vingers of een sponsje. Neem steeds een beetje van de rug van je hand op de kwast en dep deze eerst op het voorhoofd, de wangen en de kin.

 

 

 

bbcream-stap3-B
Stap 3

Daarna kan je de BB cream verdelen. Het fijne is dat het heel gemakkelijk te blenden is. Daarom hoef je je niet al te veel zorgen te maken over make-upranden. Om het te fixeren kan je de huid deppen met poeder.

Pro tip: Als je vaak ernstige puistjes hebt en de dekking is niet voldoende, wacht dan even en breng dan een tweede laag aan.

 

 

Ontdek nu de RAU BB Creams die je huid zacht verzorgen en perfectioneren

Labels: BB Cream
Vermeld de volgorde van de cijfers in het hierna volgende tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

  • jarenlang gebruik

    Gebruik dit al jaren en nog steeds tevreden over, dekt goed en mooie kleur

Passende artikelen
BESTSELLER
TIP!
RAU BB Cream Perfect Care medium 75 ml - Gezichtsverzorging en make-up in één RAU BB Cream Perfect Care Medium 75 ml -...
Inhoud 75 milliliter (€ 46,60 * / 100 milliliter)
€ 34,95 *
BESTSELLER
TIP!
make-up verzorging huidverzorging rau cosmetics kopen shoppen uv bescherming RAU BB Cream Perfect Care Light 75 ml -...
Inhoud 75 milliliter (€ 46,60 * / 100 milliliter)
€ 34,95 *
RAU BB Cream Perfect Care Bronze 75 ml - gezichtsverzorging en make-up in 1 RAU BB Cream Perfect Care Bronze 75 ml -...
Inhoud 75 milliliter (€ 46,60 * / 100 milliliter)
€ 34,95 *
TIP!
RAU BB Cream Perfect Care Natural 75 ml - Gezichtsverzorging en make-up in één RAU BB Cream Perfect Care Natural 75 ml -...
Inhoud 75 milliliter (€ 47,93 * / 100 milliliter)
€ 35,95 *