Joyce Duivesteijn, schoonheidsspecialiste, vertelt over haar ervaringen met de producten van RAU Cosmetics

Graag delen we ons interview dat we onlangs hadden met een klant van RAU Cosmetics: Joyce Duivesteijn die als schoonheidsspecialiste onze producten nu sinds enige tijd gebruikt.

Zij wilde er graag over vertellen. Ben je ook enthousiast over haar verhaal. Zij heet je hartelijk welkom in haar salon: Go Perfect Beauty & Nails in Venlo. Een aanrader!

 

Joyce, je gebruikt nu geruime tijd de producten van RAU Cosmetics. Bevalt het? 

De producten van RAU Cosmetics bevallen mij niet alleen super maar ook mijn klanten zijn erg enthousiast. Wat mij erg aanspreekt is dat alle crèmes in een pompflacon zitten en geen minerale oliën  en parabenen bevatten. Na langer gebruik van de producten van RAU Cosmetics voor het geschikte huidtype ziet men echt verschil qua huidconditie.  

Wat vind je prettig bij het gebruik van de producten? 

Ik vind het een enorm pluspunt dat alle producten in een pompflacon zitten waardoor je niet met vieze handen aan de crème komt. Kijk naar veel dure merken waar gewerkt word met potten crème, hier komt elke keer een vieze vinger in (want wees nu eerlijk, wie gebruikt thuis nu elke keer een schone spatel? ) . Ook hebben de producten hoogwaardige ingrediënten en zijn erg fijn geprijsd. 

Wat ook erg belangrijk is dat de producten lekker ruiken en dat doen ze! 

Hoe verloopt de samenwerking met RAU Cosmetics Nederland? 

In een woord : SUPER. Ontzettend snelle levering van producten en zijn er vragen dan direct dezelfde dag al bericht terug.  

Onlangs had je een klant met een onzuivere rug en je vroeg RAU Cosmetics Nederland om raad. Wat was het probleem en hoe heb je het aangepakt? 

Deze klant had een erg onzuivere rug met veel comedonen. Voorheen had ik nog geen rug behandeld met de producten van RAU Cosmetics waardoor ik om hulp vroeg welke producten ik het beste kon gebruiken. Zelf heb ik tijdens de behandeling een keuze gemaakt uit de producten die het beste bij zijn huidconditie paste.  

En hoe verliep de behandeling?  

Erg goed, ben met de behandeling 1,5 uur bezig geweest om de rug goed te reinigen en alle onzuiverheden te verwijderen. Hierna het Mineral Mask aangebracht, een super masker met Rugener Heilkreide wat egaliserend en matterend werkt.  

Waren jij en de klant tevreden met het resultaat?

Ja, de huid zag er gelijk na de behandeling een stuk frisser uit en erg schoon. Van een doffe onzuivere rug naar een gezonde uitziende rug. 

De klant vertelde mij later in reactie nog hoe het inmiddels met de rug gaat: "Mijn rug voelt veel gladder en er zijn minder oneffenheden. Mijn huid is een stuk rustiger geworden! Thuis gebruik ik nu de Silvercream".

Welke producten heb je gebruikt? 

De behandeling begonnen met de Silver Facial Washgel deze werkt anti-microbieel door het microzilverBG en smalle weegbree. Deze washgel goed ingemasseerd en met warme compressen afgenomen. 

Hierna ben ik overgegaan naar de dieptereiniging. Hier heb ik gekozen voor de Tri-peeling, dit is een peeling die dankzij fruitzuren, maar ook op enzymatische basis de bovenste huidlaag zonder wrijving verwijderd, zodat de volgende werkstoffen beter door de huid opgenomen kunnen worden. Door de huid eerst te verwarmen met warme kompressen gaan de poriën goed open staan en kan de Tri-peeling nog beter intrekken. 

De huid is nu goed gereinigd en ik heb de onzuiverheden verwijderd. Afsluitend het Mineral Mask aangebracht, een super masker met Rugener Heilkreide wat egaliserend en matterend werkt. Na 20 minuten bijna helemaal in de huid ingetrokken en de laatste restjes verwijderd met warme kompressen.

Als laatste de Silvercream aangebracht welke een ontstekingsremmende werking op de huid heeft. De klant geadviseerd om thuis ook 2 maal daags de Silvercream aan te brengen op een gereinigde huid door middel van de Silver Washgel. Bij de volgende behandeling kijken we hoe zijn huid heeft gereageerd op de dagelijkse verzorging van deze twee producten. 

Hier ging het om een duidelijk probleem met een onzuivere huid. Heb je nog meer favoriete producten? 

Tuurlijk, eigenlijk vind ik alle producten van RAU Cosmetics fijn, maar heb wel mijn favorieten. 

Zelf ben ik erg enthousiast over de RAU Cleansing lotion, een reinigingsmelk met brandnetelextract die ik zelf dagelijks gebruik en de de Sensitive 24h cream. Ik heb een droge, gevoelige huid waardoor deze twee producten perfect bij mij passen.  

Waar mijn klanten over te spreken zijn is de RAU Caviar 24h crème, deze crème wordt gebruikt voor de droge huid en rijpere huid. De combinatie van antioxidanten, en hydraterende anti-aging werkstoffen regenereert, verfijnt de porien, stimuleert de huidcelen en vermindert kraaienpootjes. 

Hoe kunnen klanten met jou contact opnemen voor een behandeling of informatie over de producten? 

Iedereen kan via de website www.go-perfect.nl een contactformulier invullen, mocht je vragen hebben over behandelingen of producten. Je kunt de salon ook bereiken via het telefoonnummer wat ook vermeld staat op de website.  

Joyce wat leuk dat je je ervaringen met ons en andere beautyliefhebbers hebt willen delen! Dank je wel!

 

 

Vermeld de volgorde van de cijfers in het hierna volgende tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Passende artikelen
BESTSELLER
vegan
RAU Cosmetics Silver Facial Washgel Gezichtsreiniging met microzilver washgel onzuivere huid reiniging RAU Silver Facial Washgel 200 ml -...
Inhoud 200 milliliter (€ 12,48 * / 100 milliliter)
€ 24,95 *
BESTSELLER
vegan
RAU Tri-Peeling - 50 ml - Enzym- en fruitzuurpeeling met papaya en witte thee RAU Tri-Peeling - 50 ml - fruitzuurpeeling met...
Inhoud 50 milliliter (€ 53,90 * / 100 milliliter)
€ 26,95 *
BESTSELLER
TIP!
vegan
RAU Silvercream 50 ml - speciale creme voor onzuivere huid neurodermitis met microsilver, zink, salvia & urea RAU Silvercream 50 ml - speciale creme voor...
Inhoud 50 milliliter (€ 71,90 * / 100 milliliter)
€ 35,95 *
BESTSELLER
vegan
alle huidtypen
RAU Cleansing Lotion 200 ml - Reinigingsmelk met brandnetelextract - voor de dagelijkse gezichtsreiniging van de normale tot droge huid RAU Cleansing Lotion 200 ml - Reinigingsmelk...
Inhoud 200 milliliter (€ 11,98 * / 100 milliliter)
€ 23,95 *
BESTSELLER
RAU Cosmetics gezichtscreme antiage droge huid rijpe huid verzorgend huidverzorging bestseller RAU Caviar 24h Creme 50 ml - werkingsvolle...
Inhoud 50 milliliter (€ 69,90 * / 100 milliliter)
€ 34,95 *