Wat is een goede handcrème? Wij geven je tips

Wanneer de huid bijzonder te lijden heeft, is een goede handcrème het a en o. Maar wat is een goede handcrème? Waarom smeer je er niet gewoon wat op?

Allereerst, waarom kun je niet gewoon bodylotion of gezichtscrème gebruiken?

Daar zijn heel eenvoudige redenen voor. Natuurlijk worden de handen vaak gewassen en de huid is bovendien dunner en anders van structuur. De crème moet dus een perfecte combinatie van vetten en vochtbinders bevatten. Als je een gezichtscrème gebruikt, kan dat lelijke  vetsporen  achterlaten. Dus het allerbeste is een handcrème te gebruiken.

Wat is een goede handcrème?

Een goede handcrème moet beslist goede hydraterende ingrediënten bevatten. Idealiter bevat de handcrème natuurlijke moisturizers zoals sheabutter, arganolie of olijfolie. Bovendien kalmeren en regenereren deze natuurlijke vetzuren de huid.

verzorging_handen_handcreme_RAU-Cosmetics-Nederland

Wat kan je nog meer voor je handen doen?

- Zijdezachte handen na de nacht? Bijzonder goed als intensieve kuur: gewoon een dikke laag handcrème aanbrengen, katoenen handschoenen aan doen en de hele nacht laten inwerken. De volgende morgen word je wakker met super gevoede en zachte handen.

- Alle delen van je handen verwennen. Let op bij het incrèmen dat je vooral de gevoelige handrug verzorgt en de nagelbasis goed insmeert met de crème.

- Paraffine baden: Paraffine baden en ook in paraffine gedrenkte handschoenen verwennen de handen. Je kunt op die manier beschadigde handen snel weer zijdezacht maken.

- Peelings: Ook op de handen verzamelen zich afgestorven huidcellen. Af en toe een peeling doet wonderen.

 

Vandaag je handen al ingecrèmed? Nee?! Dan snel nu!

 

 

Labels: handverzorging, tips
Vermeld de volgorde van de cijfers in het hierna volgende tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Passende artikelen
vegan
RAU Cosmetics Silver Hand & Foot Care voetcreme handcrème colloidaal zilver microzilver RAU Silver Hand & Foot Care 500 ml - voor...
Inhoud 500 Liter (€ 0,12 * / 1 Liter)
€ 58,95 *