Herfsttijd is pompoentijd. Niet alleen vanwege Halloween, maar ook omdat de pompoen veel voordelen kan hebben in onze voeding. Lees hier waarom je pompoen zeker in je eetplan moet opnemen.
Labels: tips, Gezondheid, Lichaam
Zorgvuldig verzorgde handen geven ons niet alleen de hele dag een goed gevoel, maar maken ook een goede indruk op de ander – privé of op het werk. Helaas is het niet altijd gemakkelijk om je handen goed te beschermen, zeker in de winter. Dit leidt tot een droge of zelfs ruwe, gebarsten huid. Daarom heeft onze huid speciale aandacht nodig. Hier leest u hoe u ook in de winter met goed verzorgde handen voor de dag kunt komen.
Labels: handverzorging, tips
Heb je problemen met je couperose huid? Wij geven je graag tips! Couperose is een vaatziekte waarbij fijne adertjes roodachtig of blauwachtig door de huid zichtbaar zijn. De vaatziekte treedt meestal pas op na de leeftijd van 30 jaar en wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door erfelijke aanleg, hoge bloeddruk, te veel en te lang zonnebaden of alcohol. De kans dat u hier last van heeft, is groter als uw huid licht en gevoelig is.
Labels: tips, huidproblemen
Graag geven we je tips voor het probleem van grove, zichtbare poriën. Velen van jullie zijn zeker bekend met het probleem van grote poriën en zijn op zoek naar iets dat helpt. Misschien heb je al alles geprobeerd ... van appelciderazijn tot poriënverminderende primers die de poriën eigenlijk alleen maar verstoppen...